Kdo se bojí nesmí do lesa. A na maturák také ne. Jaké šaty zvolit?


Maturitní šaty jsou trochu oříškem. A bohužel ne tím Popelčiným, který byste rozlouskly a měly vystaráno. Maturitní ples (případně stužkovák) se přesto blíží a výběr šatů je zásadní a nevyhnutelný. Do jaké skupiny byste se zařadily? Patříte mezi ty, které plesy skutečně zbožňují a maturitní šaty pořídí hravě, s nadšením? Anebo už 4 měsíce předem trnete strachem: „Proboha, to tam vážně musím?“

Máme dobré zprávy pro obě skupiny. Ať už patříte do kterékoliv, patrně dojdete ke stejné otázce:  „Jaké šaty vybrat?“ První skupina bude žasnout blahem nad exkluzivitou šatů, druhá zjistí, že ty pravé šaty najde i zapřísáhlá milovnice kalhot. Stačí tak málo, výsledek překvapí a místo strachu se začnete těšit! My máme odpovědi, které voní kvalitními materiály, a neobyčejně ozáří celý plesový sál.

 


„Mami, tys mi koupila americký šaty?“

Jistě, dcerky a vnučky mohou plout sálem v půjčených šatech. Zažijí takovou tu klasickou praxi. Obecně se má za to, že to moc nestojí a také… proč si kupovat šaty kvůli jednomu večeru? Druhý pohled je poněkud odlišný:

  • Půjčené šaty budou ty, které se tu samou sezonu vynosí třeba 20× (není náhoda, když se potkají kamarádky ve stejných šatech).
  • Budou to šaty, které na sobě mělo třeba 10 dívek. Nebo 100. Dá se to spočítat?
  • Navíc. Půjčovny šatů nejsou vůbec levnou záležitostí, jak se na první pohled zdá. A to nemluvíme o tom, že se šatům může stát nepěkná nehoda.
  • Ty dívky, které v sobě mají kousek princezny, si v půjčených šatech budou připadat spíše jako oblečená/neoblečená princezna Koloběžka.

Podíváte-li se na pořízení šatů z romantického, maminkovského a čistě ženského pohledu, začnete maturitní ples vnímat jako událost, která se zažije jednou za život. A na to je třeba se obléct.

Co třeba do šifonu?


Šaty, které zůstanou na památku. Šaty, co se budou dědit z generace na generaci. Šaty, které v českém prostředí (skoro) nikdo nemá
To už je trochu jiný příběh. Co říkáte?

 

"Kdy se dočkám a šaty budou doma?"

S pořízením šatů přes náš eshop nenarazíte na nic, co by bylo složité. Jediné, na co se zaměřte, je doba dodání. Najdete totiž tři možnosti pořízení plesových šatů.

Na první si trochu počkáte, druhé budete moci obléknout už za 14 dní. A co ty třetí? Ty můžete mít hned!

Pokud máte dost času – 6 týdnů a více

Máte čas 6 týdnů od objednání? Nechte se hýčkat zakázkovou výrobou. Švadlenky, šičky a královští krejčí budou mít dostatek času na to, aby zhotovili produkt, který vás ohromí už při pouhém rozbalení:-) Zažijete pomyšlení, že se v těchto chvílích tvoří šaty jen pro vás. Vybírejte z nabídky zakázkové Doris Queen. Tato značka nabízí úžasné možnosti, jak si vychutnat krásu. Luxusní šaty prvotřídní kvality nepřestanete milovat.

Doris Queen

Doris Queen ve fialové

Času tak akorát - 14 dní

U značek Ever-Pretty či CITYGODDESS se nejčastěji setkáte s dodáním do 14 dnů. Vybírat můžete z jednoduchých i složitějších střihů, různých barev a materiálů. Originalitě se meze nekladou a exkluzivita hraje prim.

Něžné Ever-Pretty

CITYGODDESS

Dodání ihned

Pokud je ples už tenhle víkend a vy s dodáním spěcháte (anebo jste se na první pohled zamilovaly do šatů, které máme skladem), máte vyhráno. Stačí pouze vybrat správnou velikost a ples se rozzáří díky vašemu prvotřídnímu výběru.

CITYGODDESS ručně ozdobené

Ever-Pretty rovnou ze skladu

Teď už stačí jen nepodcenit účes a vybrat vhodné plesové doplňky. 
TIP! Nezapomeňte vybírat délku šatů s ohledem na výšku podpatku.

 

Určitě souhlasíte, že perfektní šaty jsou možností, jak si užít celý večer v pohodlí a jak ukázat svůj originální a osobitý vkus. Usaďte se pohodlně a užijte si s kávou či čajem už samotný moment výběru.